Hirdetés

World in Conflict: Soviet Assault - Berlin csak a kezdet

|

A hidegháború enyhülése csak trükk volt. A szovjet hadigépezet mozgásba lendült, és semmi sem állhat az útjába.

Hirdetés

A fegyverkezési verseny oly mértékben eszkalálódott, hogy már a legmagasabb szintű diplomáciai tárgyalások sem voltak képesek gátat vetni a szovjet inváziónak. Túl sok időt és energiát öltek bele a felkészülésbe ahhoz, hogy egyszerűen csak leálljanak, s elfelejtsék az egészet. A történet folytatását már jól ismerhetjük az alapjátékból, szovjet csapatok szálltak partra az Egyesült Államokban, s megkezdődött az öldöklő háború. A Massive Entertainment újszerű, akciódús stratégiájában már megismerhettük az amerikai ellenállás történetét, most pedig a szovjeteken a sor, akikkel eddig csak többszereplős összecsapásokban közösködhettünk.

sovietgstv.jpg


Mint arra néhányan emlékezhettek, nem sokon múlott, hogy semmi se legyen a kiegészítőből, amikor az Activision és a Vivendi Games fúzióját követően az új cégvezetés számos, egyébként minőséginek ígérkező alkotást hajított kukába. Szerencsére a Ubisoft felkarolta mind a kiegészítőt, mind a fejlesztőcsapatot, így már semmi sem állhat a márciusi megjelenés útjába. Emlékeztetőül: dobozos formátumban csak az alapjátékkal együtt lesz megvásárolható a WiC: Complete Edition részeként, míg azok, akik már birtokolják a játékot, egyszerűen letölthetik az expanziót.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)