Hirdetés

World in Conflict - Konzolon nem támadnak a szovjetek

|

A nagyszerű, ám hányatott sorsú World in Conflict kiegészítője csak PC-re érkezik.

Hirdetés

Sajnos a konzolos srácoknak nincs szerencséjük a World in Conflict-tal. Eleinte ugyan úgy tűnt, hogy a projektet felkaroló Ubisoft nekik is elkészíti a nagyszerű alapjáték kiegészítőjét, ám ezek a hírek hamisnak bizonyultak. Az Ubisoft ugyanis, az IGN-nek nyilatkozva közölte, hogy a hivatalos megjelenési dátum csak a PC verzióra vonatkozik. A nyilatkozat szerint az Ubisoft "mostanában nem tervezi", a Soviet Assault alcímre hallgató kieg konzolos megjelentetését. Szóval reménykedni azért lehet, és ha a Halo Wars sikerét vesszük alapul, akkor tényleg esélyesnek tűnik, ám ott van még az a tény is, hogy azUbisoftnak már van egy stratégiája konzolokra - az EndWar ugyebár - és talán nem szeretne saját magának konkurenciát teremtetni. Kár lenne érte.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)