Hirdetés

World in Conflict: Soviet Assault - Tavasszal (fel)támadunk!

|

Sokáig lebegett Damoklész kardja a 2007-es év egyik legjobb stratégiai játékának expanziója felett, ám az idők változnak.

Hirdetés

Miután az Activision Blizzard nem találta kellően rentábilisnek a World in Conflict brandet, s a Massive Entertainment csapatára sem tartott igényt, úgy nézett ki, hogy a svédek nézhetnek másik állás után, s félkész Soviet Assault kiegészítő, illetve az Xbox 360-ra hangszerelt (hangvezérléssel is megtámogatott) változat sem jelenik meg soha.

conflict16.jpg


Szerencsénkre feltűnt a színen fehér lován és fénylő páncéljában a Ubisoft, s mostantól ők adnak munkát a Massive gárdájának. Az erőteljes MMO irányvonal mellett azért még megkapták a lehetőséget arra, hogy befejezzék a szovjet csapatokra fókuszáló kiegészítőt PC-re. A konzolos változatról továbbra sincs hír.

conflict17.jpg


A PC-s tábor viszont még márciusban (borzalmasan erős hónapnak ígérkezik) kézhez kapja a kiegészítőt, ami önállóan nem kerül forgalomba. Csak az alapjátékot is tartalmazó World in Conflict: Complete Edition részeként lehet majd megvásárolni, ellenben a sim WiC tulajdonosai egyszerűen letölthetőik a Soviet Assault-ot. Arról nincsenek információim, hogy ezt ingyen tehetik-e meg, vagy valamilyen költséggel jár.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)