Hirdetés

World of Starcraft - a Blizzard hivatalos állásfoglalása

|

A héten igencsak felkavarta az állóvizet egy modder, aki a StarCraft II editorával World of Starcraft nevű mmo-t készít.

Hirdetés

S persze nagy bátran ki is tette ennek bemutató videóját a YouTube-ra - a Blizzard pedig jól levetette.

Be is indult a spekuláció, pletykáltak perről, botrányról, ügyvédekről - mindenféle érvek elhangzottak pro és kontra. Azonban mostanra a Blizzard közzétette hivatalos álláspontját, íme:

"Soha nem az volt a szándékunk, hogy megállítsuk egy mod fejlesztését, vagy esetleg elvegyük a közösség kedvét, hogy kifejezhessék ktreativitásukat a StarCaft II editor segítségével. Ahogy máskor is, most is aktívan támogatjuk a felhasználók által készített térképek és modok készítését StarCraft II alá, ahogy ezt a múltban is tettük stratégiai játékainkkal."

A Blizzard kijelentette, hogy kiváncsian figyelik a mod fejlesztését, azt remélik, hogy az folytatódni fog - s meghívták Winzent, a mod készítőjét a cég központjába, hogy találkozhasson a játék fejlesztőcsapatával.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)