Hirdetés

World of Starcraft - a játék még nincs kész, de állásajánlat már van.

|

A Youtuberól gyorsan eltűnt a World of Starcraft néven készülő mod videója.

Hirdetés

A Youtube üzenete csak a videóra vonatkozott és valószínüleg automatikusan generált - nem jelenti, azt, hogy a fejlesztőnek abba kéne hagynia a mod készítését.

Ugyanígy a copyright is valószínüleg csak a videó miatt került megsértésre - így a modot bátran készíthetné tovább annak fejlesztője Ryan Winzen 8hiszen a mod hivatalos Starcraft II editorokkal készül), azonban az élet úgy látszik közbeszólt. Vannak, akik értékelték a fiatalember tehetségét és elhivatottságát, és azonnal állást ajánlottak neki. Ez pedig nem más, mint a RIOT Games, akik a League of Legends készítői, és akik nagy figyelemmel keresik a tehetségeket a modderek között. Egyelőre nem tudni, mi fog történni Ryan Winzen életével, de az biztos, hogy a történetnek ezzel még nincs vége. Tanulság - érdemes jó moddernek lenni....

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)