Hirdetés

World of Tanks - 7.0 Update video

|

Fjord - Pistike szerint egy norvég gépjárműmárka. Szerintünk új térkép a World of Tanksban.

Hirdetés

Az a jó a World of Tanksban, hogy folyamatosan fejlődik - amellett, hogy a wargaming.net még két másik játékot is készít közben (legalábbis ennyiről tudunk).

Most a 7.0-ás update ideje jött el, amely két fontos, új helyszínre visz el minket - a mocsárba illetve a fjordokhoz. Ez utóbbi nem túl tipikus harckocsizó helyszín, de igen látványos és érdekes. Emellett a játékbe bekerült a camouflage, azaz magyarul kamuflázs, ami álcázást jelent. A harckocsikon már lehet klánjelzés,lehet velük dudálni (jeehaw!), rengeteg tank ütközésmodelljét kijavították, ahogy jó sok bugot is - s persze még rengeteg egyéb változtatás is történt.

A változtatások komplett listája erre a linkre kattintva tekinthető meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)