Hirdetés

World of Tanks - a zárt béta első fázisa hivatalosan végetért.

|

Azt már tudjuk, hogy a wargaming.net hölgyei és urai ígéretes cuccot hegesztenek...

Hirdetés

Ennek a játéknak, melynek neve World of Tanks végetért a zárt béta első fázisa.

A több, mint hét hétnyi tesztelés soránt több, mint 70 ezer játékos csatlakozott. Az egy időben csatározó játékosok csúcs-száma meghaladta a négyezret! Egy átlagos teszter napi 3,2 órát töltött a játék világában, amely 30 lejátszott meccset jelent körülbelül.

A World of Tanksra nagyon sokan meglehetősen rákattantak, hiszen a teszt ideje alatt több, mint félmillió csata zajlott le, ahol 150 millió lövés dördült el és mintegy 15 millió jármű semmisült meg.

A béta következő fázisa szeptember elsején, azaz holnap kezdődik egy fincsi wipe-pal - szóval nem kapjuk vissza járműveinket, csak az arra költött pénzt/XP-t.

Nick Katselapov a játék producere a következőket mondta: "Szeretnék köszönetet mondani a játék tesztereinek a hatalmas munkáért, amit elvégeztek, és a felbecsülheteten fontosságú visszajelzésekért és adatokért, amelyekett tőlük kaptunk. Arra használjuk mindezt, hogy tovább finomítsuk és fejlesszük a játékot. Visszatartottunk jónéhány fícsört az első fázisban, és ezek közül most boldogan vezetünk be majd néhányat, amint a szerverek újra működni kezdenek."

Én már nagyon várom :)

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)