Hirdetés

World of Tanks - kezdődik az AMX CDC esemény

|

A július végéig tartó konzolos World of Tanks eseményen rengeteg nyeremény várja a vállalkozó kedvű tank sofőröket.

Hirdetés

Indul a World of Tanks konzolos változataiban tartott esemény, ahol a főnyeremény egy Tier VIII AMX Chasseur de chars francia tank. Ezen kívül rengeteg más apróság várja még a játékosokat, és túl sok mindent nem is kell tenniük a győzelemhez.

Az egyetlen feladat, hogy játszani kell, és XP-t gyűjteni bármely nemzet Tier III-X tankjaival. A különböző mérföldkövek elérése után különböző nyereményeket kaptok, mint például Premium account idő, XP boost és egyéb hasznos apróságokat.

Persze a lényeg az Tier VIII AMX CDC, ami durva lövésekkel szedi szét az ellenséges gépeket.

Aki szeretné a gyűjteményében tudni a francia csodát, annak javasoljuk, hogy most kezdjen el küzdeni PlayStation 4, Xbox One vagy Xbox 360 platformon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)