Hirdetés

A World of Tanks sem maradhatott Battle Pass nélkül

|

Elrajtolt a Wargaming tankos játékának első Battle Pass szezonja.

Hirdetés

A World of Tanks játékosai megszokhatták már, hogy a Wargaming folyamatosan valami újdonságon töri a fejét, amely nem csupán az alapjátékra, de a Blitzre és a Mercenariesre is igaz. Ezúttal valami olyasmit találtak ki a fejlesztők, amit a Fortnite és a legtöbb online játék felhasználói már kívülről ismerhetnek. 

Hirdetés

Mától ugyanis elérhető a World of Tanks első szezonbérlete, amelynek szintjein egészen június 9-ig lépkedhetünk majd Természetesen van ingyenes változata, azonban 6500 aranyért vagy 30 dollárért cserébe beruházhatunk a kibővített Battle Passra is, extra jutalmakkal. A szezon során random csatákban szerezhetünk pontokat, amelyeket gyűjtögetve 45 szinten haladhatunk keresztül, azonban minden tank esetében van egy limit, amit elérhetünk vele, így cserélgetnünk kell a járműveket. A szintek megugrásakor prémium előfizetést, tervrajzokat és hasonlókat zsebelhetünk be, a Battle Pass végén pedig olyan jutalmak várnak, mint az új 3D modellek (Super Conqueror, Object 277) és az egyedi parancsnokok. 

A World of Tanks ingyenesen elérhető PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)