Hirdetés

World of Tanks bejelentés -MMO harckocsikkal

|

Sokatoknak a tank szóról az MMO-k jutnak eszébe? Most már tuti, hogy nem véletlenül...

Hirdetés

A wargaming.net ugyanis bejelentette legújabb MMO-ját, a World of Tankst.

Válasz a legelső kérdésre: igen, ingyenes lesz! A World of Tanksban 30 fős csapatok fognak PvP harckocsicsatákat vívni (kár, pedig már elképzeltem, hogy a T-34-esek lepöfögnek a dungeonba egy kis lootért...).

A résztvevő harckocsik a második világháborút megelőzően kezdődő és a koreai háború végéig terjedő időszak tankjai lesznek: könnyű,közepes, nehéz és szupernehéz harckocsik, harckocsi-vadászok, önjáró lövegek és rakétás tűzérség. A játékban amerikai, szovjet és német tankokkal lehetünk.

A játékban megvalósult típusok mellett olyan design legendák is megjelennek, mint a német Maus harckocsi. Egy játékosnak saját garázsában bármennyi harckocsija lehet,s mindegyik továbbfejleszthető jobb toronnyal, páncélzattal, fegyverekkel, motorokkal, rádiókkal, lőszertípusokkal illetve egyre jobb személyzettel.

A Wolrd of Tanksban többféle véletlenszerű csatában vehetünk részt, végrehajthatunk történelmi mini-kampányokat, klánháborúkat a globális térképen, ahol erős klánok harcolhatnak provinciák százaiért stratégiát, diplomáciát és gazdasági erőt használva. a World of Tankshez jó csapatmunka kell és jó stratégiai érzék.

A játék ingyenesen letölthető lesz és 2010 végén várható a megjelenése.

S aki azt hitte eddig, hogy csak a fantasy MMO-kban vannak tankok, annak íme a játék kedvcsináló videója:


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)