Hirdetés

A Holdig repít a World of Tanks Blitz, a leggyorsabbak pedig ajándékot is kapnak tőlünk

|

A World of Tanks Blitz legújabb mókás eseménye során holdbéli telkeket nyerhettek, de tőlünk most egy sokkal kézzelfoghatóbb ajándékot is bezsebelhettek.

Hirdetés

Az immár 120 millió letöltés felett járó World of Tanks Blitz következő játékbéli eseményében a Hold szabad szemmel is látható egyik területére, a "Nyugalom tengerére" látogathatunk el. A Sea of Tranquillity, Mirage, Winter Malinovka, Desert Sands, El Alamein, Normandy és Dead Rail pályákon április 10. és 16. között folyhat a harc, megváltozott körülmények, extrém gravitáció mellett. A Lunar Embassy jóvoltából pedig a legügyesebbek telkeket nyerhetnek a Holdon.

Hirdetés

Ha esetleg nem ismernétek a Lunar Embassy céget, akkor kezdjünk egy gyorstalpalóval: Dennis M. Hope nevadai egykori autókereskedő 1980-ban letétbe helyezte a Hold tulajdonosi aktáit San Francisco telekkönyvi hivatalában egy akkori joghézagra hivatkozva. Az elmúlt évtizedekben ennek köszönhetően több millió hektárnyi területet "adott el" a holdon, egyébként nem is olyan drágán, hektáronként kevesebb mint 10 ezer forintért. Most pedig a Blitz játékosai közül is boldog föld holdbirtokosok lehetnek páran. A részletek ma 19:30-kor derülnek majd ki egy livestreamből. Az eseményen csak azok a játékosok vehetnek részt, akik rendelkeznek legalább egy V. vagy annál magasabb szintű járművel.

Ezek kapcsán Dennis M. Hope, a Lunar Embassy vezetője így nyilatkozott:

"Örömünkre szolgál, hogy a World of Tanks Blitz csapatával együttműködésben tankcsatákat tarthatunk a Hold felszínén, illetve izgatottan várjuk, hogy üdvözölhessük új szomszédainkat holdbéli otthonunkban. Kis lépés egy embernek, de hatalmas ugrás a tankok rajongóinak."

Andrey Ryabovol, a World of Tanks Blitz termékigazgatója pedig ezt tette hozzá:

"Nagyon örülünk, hogy játékosainkat olyan űrbeli kalandokra vihetjük, amelyek során valódi űrnyeremények várják őket! A holdbeli manőverek során a parancsnokoknak és tankoknak a fizikát is le kell győzniük a számos különböző térképen, az univerzum legjobb harcosai pedig elnyerhetik méltó jutalmukat."

Az új játékmódról már egy előzetes is megnézhető:

Mindezeken felül a Wargaming.net-nek hála mi egy kis extra meglepetéssel is tudunk kedveskedni nektek. Az alábbi, elsősorban az újoncokat megcélzó kód beváltása után 500 gold, egy Tier III-as francia FCM 36 Pak 40 harckocsi, valamint 3 nap prémium hozzáférés üti a markotokat. Nagyon fontos, hogy az ajándékkódot CSUPA NAGYBETŰVEL írjátok majd be, erre mindenképp ügyeljetek. Íme tehát a varázsszó, amit be kell pötyögnötök:

GAMESTARMEGADJABLITZ

A kódot az első 100 felhasználó tudja aktiválni, szóval nem árt sietnek, ha nem szeretnétek lemaradni erről a remek lehetőségről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)