Hirdetés

World of Tanks - az előrendelés mától lehetséges.

|

Sokunk kedvenc harckocsis játéka a Belorusziában fejlesztett World of Tanks.

Hirdetés

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a World of Tanks hamarosan hivatalosan megjelenik.

Most azt is megtudtuk, hogy három különféle változatban előre megvásárolható lesz a játék - mindhárom csomagban kedvezményesen vásárolható gold, illetve mindegyikhez jár egy-egy exklúzív harckocsi. A csomagokban található tankok egyediek, másként nem elérhetőek, így a legelső csatákban igencsak hasznára lehetnek tulajdonosaiknak extra képességeikkel.

A csomagok:

Heavy - 25000 gold, amerikai M6A2E1 tank, mindez 75 euróért.

Medium - 18700 gold, egyedi német Pz. Kpfw. V/IV tank, mindez 56 euróért.

Light - 12500 gold, egyedi szovjet A-32 tank 38 euróért.

A játékosok április 12-ig bármelyik csomagot választhatják és megvásárolhatják.

"A World of Tanks megjelenése azon fáradtságot nem ismerő erőfeszítésünk eredménye, amelyet az elmúlt három évben tanúsítottunk, hogy a játékosoknak adhassuk minden idők legkomplexebb, legakciódúsabb online játékát." - nyilatkozta Nick Katselapov a játék producere - "Nagyon szerencsések voltunk, hogy félmillió harckocsizó tesztelte játékunkat a zárt és nyílt bétában, és rengeteg új játékost várunk a megjelenés után"

A játék alapváltozata (tehát nem ez az előrendeléses modell)  a Play4Free modellt követi mikropayment opciókkal.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)