Hirdetés

World of Tanks - mik az újdonságok a legújabb bétában?

|

Az első harckocsis mmo, amelyben a tankcsaták hangulatát lehet átélni - minden Gamestarban ott lapul egy kód a zárt bétához...

Hirdetés

Nemrégiben már mi is írtunk a Gamestarban a World of Tanks bétájáról, amelyből kiderült, hogy ígéretes harckocsis-pvp-ről van szó. Időközben azonban a wargaming.nettel fennálló kiváló viszonyunknak köszönhetően lehetővé vált, hogy mindnyájan kipróbálhassátok a játékot. Igen, bárki, aki megveszi a Gamestart kap egy kódot a World of Tanks zárt bétájához.

Lássuk az újdonságokat:

A játék legfőbb újdonsága, hogy most már fel lehet venni személyzetet a harckocsihoz, akik szintén XP-t kapnak harconként. Természetesen lehet őket képezni – elsődleges skilljeiket akár creditekért, (50%-ig) akár aranyért (75%-ig) növelni lehet. Amint elsődleges skilljükben elérik a maximumot, másodlagos skillt lehet tanítani nekik. A későbbiekben át lehet képezni a legénységet amennyiben új tankra teszünk szert – ilyenkor veszítenek az elsődleges skilljeikből.

Új tankmodulok kerültek a játékba – Sztereo-teleszkóp, szerszámok, álcázó-háló.

Újfajta, sokkal részletesebb találati és sebzési modell került a játékba a régi helyett.

Megváltozott a pénz átváltása is. 1 régi arany 250 új arany, 1 új arany 400 credit.

A harckocsikra visszakerültek a csillagok és a keresztek. Ezzel együtt az átlátszósági modell is megváltozott – ez a tankok által kiütött fáknál nagyon fontos lehet.

Újfajta célzó-képernyő került be a fegyverekhez, könnyebbé téve a célzást és a találat elérését.

Emellett a harci interface még rengeteg újdonsággal rendelkezik, például ott van a páncéláttörés „jelzőlámpás” módszere – piros = nem lehet áttörni a páncélt, sárga = lehet, hogy áttöri a páncélt, zöld = tuti áttöri a páncélt.

Béreljünk garázst

A tulajdonképpeni harckocsi-menedzsment a garázsban zajlik, amely szintén sok változáson esett át, elég csak megemlíteni azt, hogy ezentúl lehet választani, hogy személyzettel, vagy anélkül akajuk-e a tankot megvenni. Új a nyelvezetet szűrő modult, teljesen új statisztikákat és rengeteg bugfixet kapunk.

Mindezek mellé a content is változik Bekerült a SU-26-os önjáró löveg és a többi szovjet önjáró löveget is balanszolták. Murovanka néven új térkép található a játékban, a Laceville és Himmelsdorf pályát befejezték a designerek. Malinovkán új fedezékeket fedezhetnek fel a tapasztalt WoT játékosok. Néhány harckocsimodellt továbbfejlesztettek, az objectek, azaz tereptárgyak sebződése jobb lett (hang és effekt). A játék motorjának teljesítménye sokat növekedett – új részletességi szintet kapott a játék szinte összes grafikai objektuma.

Én javasoltam – és benne is van!

Amikor a játékról egyeztettünk a készítőkkel kiderült, hogy az egyik, általam javasolt fícsör bekerült a játékba. Ugyanis a játék eddig is jelezte, milyen sebzések érték a harckocsit, azonban nehezen értelmezhető és áttekinthető ikon-rendszert használtak ehhez. Én azt javasoltam, hogy egy mini, stilizált, harckocsi-ábrán lehessne látni, melyik része sebződött a járműnek – így sokkal jobban át lehet tekinteni, mintha meg kéne tanulni egy csomó ikont – melyik mit jelent.

Természetesen a játékbalanszon további finomítások is történtek – bizonyos lőszerek sebzései megváltoztak, ahogy bizonyos harckocsik és modulok karakterisztikái is – mindez azért, hogy még kiegyensúlyozottabb legyen a játék – egy bizonyos, most már bárki kipróbálhatja a játék elején kapott kis, könnyű tankkal indulva a határ csakis a csillagos (vagy keresztes) ég lehet!

A játék kliensének letöltése: http://download.worldoftanks.com/versions/WoT_beta.0.4.5_eng_setup.exe

Regisztrálni az újságban talált kóddal itt lehet

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)