Hirdetés

World of Tanks - ősszel érkezik egy tartalmas gyűjtői kiadás

|

A Roll Out Collector's Edition rengeteg digitális extrával és eredeti World of Tanks relikviákkal kecsegtet, és itthon is kapható lesz.

Hirdetés

A World of Tanks egy ingyenes játék, de egy ideje vásárolhatók különböző extrákat kínáló bolti kiadások. A fejlesztőcsapat bejelentette a Roll Out Collector's Edition kiadást, amely megvásárlásával szintén rengeteg érdekes digitális és fizikai extrát is kapnak a rajongók.

Hirdetés

Az október 5-én megjelenő csomag tartalma többet között egy 131-es Tigris Tank autentikus replikája, 18x24 cm-es tervrajzok, egy 96 oldalas művészeti album, lövedék formájú kulcstartó, litográfiák, egy 1-től 5130-ig számozott, eredetiséget bizonyító igazolás egyike és egy hatgombos gamer egér.

Digitális tartalomként megkapjuk a Tiger 131-et, három garázshelyet, 10-10 nagy javítókészletet, nagy elsősegély csomagot, automata tűzoltó készüléket, 10 csokoládét, 30 pudingot és teát, 100%-os legénységet, valamint 1 millió kreditet.

A limitált példányszámban elérhető Roll Out magát a játékot nem tartalmazza - hiszen az ingyenes -, a játékbeli tartalmakat pedig bármelyik platformon beválthatjuk.

Nektek hogy tetszik a csomag, beneveztek rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)