Hirdetés

World of Tanks - vízen harcolunk tankokkal az új játékmódban

|

Nem szereted a hajókat, viszont imádod a tankokat és a vízet? A World of Tanks új játékmódja neked való!

Hirdetés

Nem idegen a World of Tankstől, hogy fejlesztői korlátozott ideig elérhető, az állandóaktól merőben eltérő, néha egész őrült játékmódokat tesznek bele. A hétvégén a TOG Boat módot próbálhatjuk ki, de csak PlayStation 4-en.

Ebben a TOG II tank átalakított változatával, a HMS TOG II-vel mehetünk harcba 7v7 csatákban. A World of Tanks közössége már régóta hajónak becézi a TOG II-t, ezért is pont ezt szerelték fel légpárnákkal és propellerrel. Ezzel egyrészt a közösségnek akartak köszönetet nyilvánítani, másrészt a World of Warshipset fejlesztő szentpétervári stúdió felé kacsintani, akiknek játékából egyébként átvettek néhány szigetet. A TOG Boat mód csak április 1. és 3. között lesz elérhető, természetesen ingyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)