Hirdetés

World of Tanks - túl az egymillió regisztrált felhasználón.

|

Egy millió ember, aki ugyanazt játssza - nos az szép eredmény.

Hirdetés

Főleg ha egy internetes szolgáltatásra regisztrált felhasználók számáról van szó.

Sokunk kedvence a World of Tanks elérte az egymilliós regisztrációs álomhatárt, ami azért is igen érdekes, mert a játék még voltaképpen meg sem jelent - egymillió regisztrált felhasználó jött eddig össze Amerikából, Európából és Oroszországból.

A kiadó Wargaming.net most újabb szervereket épít be a játék infrastruktúrájába, hogy a főleg európaiakból álló tömeg tovább élvezhesse a zárt bétát.

Victor Kislyi, a Wargaming.net elnöke a következőket nyilatkozta: "A World of Tanks csapat nagyon hálás a játék közösségének a hihetetlen számadatokért. Igérjük, hogy továbbra is keményen dolgozunk hogy új tartalmakat nyújtsunk a játékosoknak, hogy továbbra is ennyire élvezhessék a World of Tanksot."

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)