Hirdetés

World of Tanks - új világrekord!

|

A hivatalos világrekordok azok, amelyeket a Guinness szervezet is hitelesít - most már a World of Tanks is rendelkezik eggyel.

Hirdetés

2011 január 23-án a World of Tanks új, Guinness által hitelesített világcsúcsot állított fel.

A "Legtöbb Játékos Online Egyszerre Szimultán Módon Egy Szerveren" kategóriában a World of Tanks orosz szerverén ezen a napon nem kevesebb, mint 91311 játékost mértek egy időben.

"Nagyon boldogok vagyunk, hogy ennyien játszanak a World of Tanks szerverein és az új világcsúcs nagyon fontos a számunkra" - mondta Victor Kislyi, a wargaming.net igazgatója - "Játékosaink száma egyre nő, így biztos vagyok benne, hogy hamarosan ez a világcsúcs elérheti akár a 120000-es számot is! Ezúton szeretném minden játékosunknak megköszönni, hogy ezt a rekordot lehetővé tették!" - tette még hozzá.

Mi csak gratulálni tudunk ehhez az új rekordhoz.

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)