Hirdetés

World of Tanks Update 6.5 holnaptól

|

A Wargaming.net bejelentette: holnap érkezik a legújabb frissítés tankszimulátorához.

Hirdetés

A World of Tanks szám szerint 6.5-ös frissítését kapja meg, lássuk milyen új tartalmakkal.

Kapunk tizenegy új tankot (T18, T82, T40, M10 Wolverine,M36 Slugger, T25, T28, T95, M22 Locust, T-127, M46 Patton), két új pályát (Redshire, Arctic Region), és az M26 Pershing-et lecserélik az M46 PattonPershing-gel. Íme a fentiek videón:

“Folyamatosan tovább csiszoljuk a játékot és annak egyensúlyát, a World of Tanks 6.5-ös frissítése pedig egy újabb fontos lépése ennek." - mondta Victor Kislyi, a Wargaming.net ügyvezető igazgatója.

A World of Tanks ingyenesen játszható, lényege továbbra is a csapatalapú mozgások, támadások megtervezése és sikeres kivitelezése. Aki még nem próbálta volna ki, de felkeltette érdeklődését, az látogasson el a játék hivatalos weboldalára, ahonnan letöltheti a klienst.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)