Hirdetés

World of Tanks - Vatikánban is játsszák

|

A Wargaming.net kiadott egy infografikát, amiről számos érdekes információt tudhatunk meg.

Hirdetés

A World of Tanks népszerűsége egyre nagyobb méreteket ölt, és ez abból is látszik, hogy nem csak online játékoldalakon, de a televíziós csatornák reklámblokkjaiban is visszaköszön.

A Wargaming.net az alábbi infografikán bemutatja, hogy mégis mekkora jelenség a World of Tanks. Megtudhatjuk például, hogy a játékot a világ minden szegletében játsszák, többek között Vatikánban is. A 45 millió játékos közül egyszerre akár 617000-en is a szerverekre vannak csatlakozva, összesen 230000 évnyi időt játszottak, 600 millió csatát vívtak meg és 13.2 milliárd tankot pusztítottak el. Egyéb érdekességeket a képre kattintva tudhattok meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)