Hirdetés

World of Tanks: Xbox 360 Edition - ez az utolsó lehetőséged

|

Lassan célegyenesbe ér a World of Tanks Xbox 360 kiadásának fejlesztése, így elérkezett az utolsó béta teszt hétvége.

Hirdetés

A World of Tanks: Xbox 360 Edition tesztelésére már most lehet regisztrálni, a szerverek már minden tesztelőt beengednek. A móka vasárnap estig fog tartani, utána pedig végleg lezárul a béta-regisztráció.

Természetesen a korábbi bétások nyugodtan folytathatják a pusztítást, nem kell új fiókot nyitni, elég az Xboxon bejelentkezni. A hétvégi fáradozásaitokért nem csak a az egymás szétlövésének utolérhetetlen élménye a jutalom, hanem egy Ram II Premium Tier V-s tank is a tiétek lesz.

Azt említettem már, hogy a mostani alkalmon való részvételhez még Xbox Live Gold tagság sem kell? Így azért jobban hangzik, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)