Hirdetés

World of Tanks: Xbox 360 Edition - extrákkal jön a dobozos kiadás

|

A nagysikerű F2P játék egy dobozos változatot is kap, melynek nem csak a gyűjtők, de azok is örülhetnek majd, akik némi előnnyel szeretnék kezdeni a fejlődést.

Hirdetés

A Wargaming örömmel jelentette be, hogy a World of Tanks: Xbox 360 Edition nem csak egy csodaszép doboz lesz, ami majd díszeleghet a gyűjteményes polc közepén, de rengeteg játékbeli extrát is ad majd a problémamentes induláshoz.

A World of Tanks: 360 Edition – Combat Ready Starter Pack 1500 játékbeli aranyat, 200,000 játékbeli ezüstöt, 30 nap Xbox Live előfizetést, és háromnapos prémium játékidőt tartalmaz majd, melynek köszönhetően 50%-kal több ezüstöt és XP-t kapnak majd a vásárlók. Ezek mellett még egy Panzer 38H Tier II-es könnyűtank is begurul a garázsba, ha beszerzitek a csomagot.

A World of Tanks: 360 Edition – Combat Ready Starter Pack augusztus 29-én érkezik majd, és 15.99 fontba kerül majd (ez kb. 6300Ft körül alakul).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)