Hirdetés

World of Tanks - a héten lelövik a szervereket

|

Holnapután ne lepődjetek meg, ha nem fogtok tudni játszani a World of Tanks Xbox 360-as változatával, a szervereket ugyanis nem meghatározott időre lekapcsolják.

Hirdetés

Tavaly decemberben volt a World of Tanks: Xbox 360 Edition nyílt bétatesztje, de még most is rengetegen bétázhatnak a játékkal. Hamarosan viszont változások jönnek.

A Wargaming.net blogján jelentette be, hogy január 29-én, itthoni idő szerint reggel 8-kor lekapcsolja a World of Tanks: Xbox 360 Edition szervereit egy pár napra, hogy felkészítsék azokat a teljes játék közelgő megjelenésére. Azért annyira közel még nincs, hogy a szerverek visszaállítása után már ne csak a bétázók próbálhassák ki, de új funkcióként bekerül a mikrotranzakció, lenullázzák a tankokat, az XP-t, az ezüstöt és az aranyat, valamint bekerülnek az avatarok és az achievementek. Továbbra sem tudjuk, mikor játszhat már mindenki a játék teljse változatával, de pár hónapon belül biztosan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)