Hirdetés

World of Warcraft - Twitter és egyéb fincsiségek az új frissítésben

|

Sok egyéb mellett a Twittert is a 6.1-es patch fogja tartalmazni, ami a közeljövőben élesedik a tesztszervereken.

Hirdetés

Egy újabb méretes javítással halad tovább az új tartalmak beépítése a World of Warcraft: Warlords of Draenorba, egy új questlánc is helyet kap az Iron Docksban. Szemezgetünk kicsit a változások közül is, ugyanis akad belőlük bőven.

Az egyik legérdekesebb talán az, hogy ezentúl tweetelhetünk a játékból is, például ha egy új achievementet szerzünk, megölünk egy raid bosst, vagy például szerzünk egy ritka tárgyat. Ezekhez az előre megírt tweet-sablonokhoz egyébként screenshotokat is csatolhatunk majd, hogy barátaink ne csak olvashassák, de meg is nézhessék legújabb WoW-os élményünket.

 

A raidek szerelmeseinek jöhet jól, hogy ha esetleg meghalnál, ezentúl megnézetsz egy részletes lebontást arról, hogy milyen sebzéstípusok és melyik ellenség szedett le téged. A Garrison-rendszer is bővült néhány újdonsággal, például különböző új tárgyak segítségével azonnal befejezhetsz küldetéseket, vagy meggyorsíthatsz munkafolyamatokat. A technikai oldalon például bővül az élsimítási opciók sora, illetve egy Nvidia-s ambient occlusion effect is bekerült a grafikai beállítások közé.

A 6.1-es patchben élesedő változások teljes listáját itt találjátok meg, a kisebb hotfixeket pedig a Blizzard folyamatosan frissülő posztjában, itt követhetitek nyomon.

Nektek hogy tetszik a WoW a kiegészítő óta?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)