Hirdetés

World of Warcraft - ezek az újdonságok jönnek a 8.1.5-tel

|

A holnap érkező tartalmi csomag nem fogja feje tetejére állítani a háborút, de rengeteg extra tartalmat hoz majd azoknak, akik szeretik a sztoriküldetéseket, a pet gyűjtögetést vagy a karakterszintezést.

Hirdetés

Holnap délelőtt fog élesedni a World of Warcraft: Battle for Azeroth - 8.1.5-ös csomagja, aminek fájljait már mindenki letöltheti a Battle.net kliensen keresztül. Amíg várjuk az európai startot, végigvesszük, hogy mi minden vár ránk.

Hirdetés

Új fajok

Hosszú hónapokkal a kiegészítő megjelenése után végre választhatunk a Kul Tiran emberek és a Zandalari trollok közül is. A két alfajt a BfA beharangozó videókban is bejelentették már, így érthető, hogy picit türelmetlenek voltak a játékosok.

A Zandalari lehet Druid, Hunter, Mage, Monk, Paladin, Priest, Rogue, Shaman, Warrior, míg a Kul Tiran nép a Druid, Hunter, Mage, Monk, Priest, Rogue, Shaman, Warrior kasztokból válogathat. Mindkét faj feloldásához Exalted reputációra lesz szükség a Proudmoore Admiraltyvel vagy a Zandalari Empire-rel, és végig kell pörgetnünk az összes sztoriküldetést, köztük a War Campaign misszióival (ezek Battle for Dazar'alor részei nem szükségesek).

Ha mindez megvan, akkor már csak egy rövid küldetéssor vár ránk, mely feloldja az adott fajt.

War Campaign

A Battle for Azeroth sztorijának messze még a vége, ezt pedig új War Campaign küldetések is jelzik. Ha mindkét oldalon lepörgetjük az új missziókat, akkor egy-egy frakcióspecifikus mountot kapunk ajándékba. A szokásos mintákat felcserélve most egy farkas jár a Szövetségnek és egy ló a Hordának.

Új profession küldetések és eszközök

Ha valamelyik nem gyűjtögetős szakmánál elérjük a maximum szintet, akkor kapunk egy küldetéssort, ami nagyjából 20-30 perces kalandra küld bennünket. A végén megtanulunk egy új receptet, ami egy különleges eszköz legyártását teszi lehetővé. Ez minden szakmánál más, az Enchanterek például egy spéci pálcát kapnak, aminek köszönhetően több anyagot szerezhetnek disenchantolásból, és egy gólemet is összerakhatnak vele.

Sztoriküldetések

Több érdekes küldetéssor is vár majd ránk a patch után. Első körben a Crucible of Storms mini raidhez kapcsolódó missziókkal lesz érdemes foglalkozni, aztán Magnit meglátogatni, hogy kisegítsük Azeroth megmentésében. A Hunter kasztot választókat egy külön misszió várja, hogy egy régi barátot hozhassanak vissza a túlvilágról, mindeközben pedig a Brawler's Guild is újra megnyílik, ahol egy titokzatos gyilkosság elkövetője után kell nyomoznunk.

Aki olvasta a Battle for Azeroth megjelenése előtt érkezett Before the Storm című regényt, az nagyon élvezni fogja az annak végéhez kapcsolódó küldetésszálat is, ami egyébként egy új, szárnyas jóbaráttal jutalmazza meg az érdeklődőket.

Brawler's Guild

A szabadidős dühöngő újra kitárja kapuit: 9 új ellenfelet, új transomogokat, és egy ott megszerezhető új hátast is kapunk. Aki szeretne egy kis PvE lazulást, az mindenképpen nézzen majd be, ha másért nem is, akkor legalább az új nyereményekért. Meg hát egyébként is, ki tudna nemet mondani erre a cukiságra:

Battleground felújítások

A két legrégebbi csatatér, Arathi Basin és Warsong Gulch megkapják a teljes ráncfelvarrásukat. Új textúrák, épületek és töltőképernyők fogadják majd a PvP-rajongókat. A vizuális átalakításon túl egyébként semmi nem történt, tehát maga a játékmenet semmiben sem változott.

Wintergrasp is visszatér egy hosszabb szünet után. A Wrath of the Lich King nyílt PvP csatatere egy 40v40 fős, meccskeresővel megtoldott Battlegroundként támad fel.

Portal terem

Az elmúlt években felgyülemlettek a portálok a fővárosokban, ezért a Blizzard úgy döntött, hogy egy-egy új helyre pakolja össze azokat. Stormwindben és Orgrimmarban vár majd ránk egy-egy új szoba, melyekben a következő kapuk ülnek:

- Exodar / Silvermoon
- Shattrath
- Dalaran (Northrend)
- The Jade Forest
- Stormshield / Warspear
- Azsuna
- Boralus / Dazar'alor
- Blasted Lands

Mindkét terem láthatóan úgy lett kialakítva, hogy a jövőben bővíthető legyen, így ne fordulhasson elő ismét az, hogy csak gyűlnek és gyűlnek a portálok valamely sarokban.

Warlords of Draenor Timewalking

Először május 9-én lesz WoD Timewalking esemény, mely során visszamehetünk az időben, és gyilkolászhatunk kicsit a draenori dungeonökben. A begyűjtött Timewarped Badge-ekből két új, Draenor témájú hátast is lehet majd venni:

A fentiek mellett még érkezik egy rakat gyűjthető kisállat, új hátasok, játékok, néhány frissítés a játék ünnepeihez, és rengeteg más kisebb extra. Fontos technikai újdonság, hogy holnaptól akár egy szerveren is lehet mind az 50 karakterünk. A fiókokhoz kötődő 50-es limit nem változik. Aki szeretné egy helyre pakolni a karaktereit, annak jó hír, hogy a karakter transzfer ára (minden más karakter szolgáltatás mellett) jelenleg akciós.

Bőven lesz mivel foglalkozni holnaptól. Ti a fentiek közül melyik újdonságot várjátok a leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)