Hirdetés

World of Warcraft - Amerikában már lehet oldalt váltani

|

Hogy is hívják a valós életben azokat, akik egy háborús konfliktusban átállnak egyik oldalról a másikra? Áruló, ha jól emlékszem...

Hirdetés

Persze a virtuális világ az más - ott mindent meg lehet tenni, sőt, a World of Warcraftban ha oldalt váltunk, akkor fajt is kell - ez már dupla "árulás".

Igen, tudom, ez csak egy játék és erkölcsi tanulságot ebből levonni kár lenne, azonban nem elég, hogy dupla árulók vagyunk, még mi is fizetünk azért, hogy azok lehessünk.

Aki eddig nem tudta: a Blizzard megígérte: lesz lehetőség arra, hogy karakterünk hordásból allis, vagy allisból hordás lehessen. Természetesen fizetős a szolgáltatás, de nem épp olcsó, hiszen 30 dolcsiba (kicsit kevesebb, mint 6ezer forint) kerül, ami több, mint 2 havi díj. S mivel ugyanazok a fajok nincsenek jelen mind a két oldalon, így a váltásnak fajváltással is együtt kell járnia - ami a karakter újbóli beállítgatását is jelenti - és komplikációkat okozhat a karakternél található oldal és fajspecifikus tárgyak esetében is. A karakter ugyanazon a szerveren marad (a szolgáltatásban szerver cseréje nincs benne), és egyelőre csak amerikai World of Warcraft szervereken vehető igénybe. Mielőtt megkérdezitek: nem lehet tudni, Európába mikor ér el ez a lehetőség.

Ezzel egy időben bejelentették, hogy mivel igény mutatkozott az egy oldalon belüli fajcserére is, így a jövőben ezt a szolgáltatást is bevezetik majd. Ez nem jár együtt oldalcserével, így gondolom olcsóbb lesz. Erről egyelőre részletek nem szivárogtak fel.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)