Hirdetés

World of Warcraft animációs sorozat - itt az első rész

|

A hétvége folyamán megjelent a World of Warcraft rövidfilm-sorozat első része, amivel jobban elmélyülhetünk a játék világában.

Hirdetés

A Mists of Pandaria nem a WoW legkedveltebb kiegészítője, de egy olyan fajt vezetett be, melynek történelmére azért sokan kiváncsiak.

A World of Warcraft animációs sorozat első része a The Burdens of Shaohao Prelude: The Vision nevet viseli, és az utolsó Pandaren császár, Shahohao életébe enged betekintést. Az első epizódból kiderül, hogy miután megkérdezte a Great Waterspeakert, megismerhette a jövőt, de mint tudjuk, az aranykor végét így sem sikerült megakadályoznia. A Player Attack információi szerint a videót Lorewalker Cho meséli el, az animációt pedig Laurel Austinnak köszönhetjük. Jó szórakozást, jó kis töltelék, amíg az egész estés film meg nem érkezik.Nem tudjuk, hogy a maradék öt rész mikor érkezik, de valószínűleg nem kell sokat várni rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)