Hirdetés

Kipróbálnád a World of Warcraft: Battle for Azerothot? Van néhány kódunk!

|

A Magnew és a Blizzard jóvoltából most összesen 30 játékosnak adunk hozzáférést az új WoW kiegészítőhöz, viszont ezúttal tényleg szeretnénk, hogy a legnagyobb rajongók kapják.

Hirdetés

Augusztus 14-én jelenik meg a Battle for Azeroth, a World of Warcraft szám szerint hetedik kiegészítője, ami megint jelentősen felrázza a vidék életét.

Hirdetés

Jelenleg is zajlik a bétateszt, melyre sorra engedik be a játékosokat, de nem könnyű hozzáférést szerezni. Szerencsére itt vagyunk mi, és itt a hazai forgalmazó, a Magnew, aki volt olyan kedves, hogy 30 kódot ajánlott fel nektek - ezt viszont nem véletlenszerűen sorsoljuk ki, szeretnénk inkább a legnagyobb World of Warcraft-rajongóknak adni. 

A feladat tehát az, hogy mutassátok meg nekünk, mekkora WoW-rajongók vagytok, vagy mennyire aktív játékosok. Posztoljatok egy képet Facebookra, Instagramra vagy Twitterre (publikusan!) magatokról, ereklyéitekről, gyűjteményetekről, karakterlistátokról, rajzoljatok valamit, írjatok verset, csináljatok bármit, amivel bizonyíthatjátok, hogy ti érdemlitek a kódok egyikét. A poszt linkjét küldjétek el nekünk egy "WoW BfA bétakulcs" tárgyú levélben a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre legkésőbb június 17-én éjfélig. A pályázatokat megnézzük, majd az általunk legjobbnak talált 30-nak küldjük is a kódot 18-án. 

Az e-mail címeiteket csak a nyereményjáték idejére tároljuk, ahogy vége, töröljük, és nem küldünk rá kéretlen levelet vagy cicás gifeket. Pedig nagyon jó cicás gifeink vannak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)