Hirdetés

World of Warcraft: Battle for Azeroth - adatbányászok bukkantak rá a gyűjtői kiadás titkaira

|

Adatbányászok kiderítettek néhány jutalmat, amit egészen biztosan megkapnak a Battle for Azeroth gyűjtői kiadásának tulajdonosai.

Hirdetés

Még a tavalyi BlizzConon mutatkozott be a World of Warcraft következő kiegészítője, az idén megjeleni Battle for Azeroth. Természetesen ahogy eddig is, ezúttal is lesz gyűjtői kiadás, most pedig a lelkes adatbányászoknak köszönhetően megtudhattunk ezt-azt az extrákról is.

Hirdetés

A kibányászott tartalom alapján az Allience a Seabraid Stallion mountot, a Horde pedig a Gilded Ravasaurt fogja megkapni, ezen felül pedig mindkét csapat megkapja a Tottle battle petet is. Mind a három extrához tartozik egy Feat of Strength, tehát ha belerakunk egy kis melót, akkor három komolyabb achievementet is megszerezhetünk.

Az adatbányászásból az is kiderült, hogy hamarosan megkezdődhet az alfateszt, tehát nem kell annyira sokat várnunk, hogy elkezdhessünk megismerkedni az új tartalommal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)