Hirdetés

World of Warcraft: Battle for Azeroth - akár nyáron jöhet, ezek lesznek az ajándékok mellé

|

Már elő lehet rendelni a kiegészítőt a Blizzardtól, és megtudtuk, milyen extrákat kap, aki bizalmat szavaz.

Hirdetés

Frissítve: Közben frissült a Blizzard weboldala, a Battle for Azeroth leírásában szerepel, hogy a kiegészítő szeptember 21-én vagy még azelőtt meg fog jelenni. A napra pontos dátumot tehát továbbra sem tudjuk, de biztosan nem kell várnunk szeptember 21-nél tovább.

Eredetileg írtuk: Nem kell már sokat várni, hogy magunk mögött hagyhassuk a World of Warcraft: Legiont, és új kalandokra indulhassunk.

Hirdetés

A Battle for Azeroth nyáron jelenik meg, ha követi a rendszert, valamikor augusztusban. A szintkorlát immár 120-ra emelkedik, de előtte is akad tennivaló. Aki eljutott már 110-es szintig, valamint teljesítette a szükséges küldetéseket és a megadott reputációval is rendelkezik, indíthat szövetséges fajú (úgy, mint Allied Race) karaktert akár a Horda, akár a Szövetség oldalán. Ez az előbbinél a nightborne elf és a highmountain tauren fajokat, míg az utóbbinál void elfet és a lightforged draeneit jelenti. Az előrendelők eleve kapnak egy 110-es boostot, úgyhogy ők egyből belefoghatnak a félig-meddig új fajok feloldásába. A szövetséges fajokba tartozó karakterek egyébként amint elérik a 110-es szintet, azonnal kapnak egy egyedi Heritage Armort. A későbbiek folyamán újabb szövetséges fajok várhatóak, egyelőre a zandalari trollokról és a dark iron törpökről tudunk. 

A Digital Deluxe kiadás most is mindenféle extrákat ad más Blizzard-játékokhoz. A World of Warcraftban egy-egy mount és egy Tortollan pet, a Hearthstone-ban egy hátlap, a StarCraft II-ben spray-k, a Heroes of the Stormban egy három változatban elérhető Primal Flamesaber Mount, az Overwatchban pedig hordás és szövetséges beszólások járnak Torbjörnhöz, gesztusok Tracerhez, spray-k, valamint Kul Tirast és Zandalart megidéző ikonokat lehet behúzni.  A dobozos változat tartalmáról még nincs hír.

Várjuk a további fejleményeket, de úgy készüljetek, hogy a nyaralás mellé ez is beférjen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)