Hirdetés

Nagy a felháborodás a World of Warcraft: Battle for Azeroth befejezése körül

|

Felbukkantak a Ny'alotha raid befejező videói, a közösség pedig forrongva kiáltozza, hogy a lezárás sokkal többet érdemelt volna.

Hirdetés

Abban nagyrészt mindenki egyetért, hogy a World of Warcraft: Battle for Azeroth - Visions of N'Zoth frissítése az egyik legerősebb tartalmi csomag, ami valaha érkezett a játékhoz (legalábbis tematikájában). Rengeteg tenni valót kapunk N'Zoth kiszabadulásának köszönhetően, aki egyébként a Warcraft univerzum egyik legfontosabb főgonosza volt.

Hirdetés

Az ellene vívott háború sokak szerint egy külön kiegészítőt is megérdemelt volna, de a Blizzard inkább csak egy tartalmi frissítésbe sűrítette a történetet. Ugyan az meglehetősen jól sikerült, a közösség úgy érezte, hogy nehéz lesz így igazán kielégítő lezárást nyújtani egy 15 éve építgetett sztoriszálnak.

A Blizzard általában mindig a raidek végére rakja a nagy lezáró átvezetőt, és a Legion befejezése magasra tette a lécet. Ezzel szemben a Ny'alotha raid végén csak egy "inspirációs beszéd, lézer lesújt, győztünk"-stílusú videó várt ránk. Úgy tűnik, hogy nincs komoly következménye egy Azeroth lelkébe maró, lovecrafti borzalom felrobbantásának. A lángelme, aki ellenfeleinek elméjében turkálva kínozta őket, aki évezredek óta a háttérben sutyorgott, csak úgy felrobbant. 

A cinikus tábornak igaza lett: a sztori vége nem kifejezetten erős, ez pedig komoly felháborodást keltett a /r/WoW lakói, de még a twitches és YouTube-os tartalomgyártók körében is.

Wait... was that it? from r/wow

At least the cinematic gave us meme potential from r/wow

Az már csak a jéghegy csúcsa, hogy a nagy befejező videó meg se próbálja átkötni az eseményeket a Shadowlands sztorijába. A Legion végén Sargeras beledöfte hatalmas kardját a bolygóba és beindította a Battle for Azeroth fő konfliktusát. Ezúttal semmi ilyesmi: mindenki ellovagolhat a naplementébe, és várhatja amíg Sylvanas felrobbantja az eget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)