Hirdetés

World of Warcraft - bekerülhet a mikro-tranzakciós rendszer?

|

A világ legnépszerűbb fizetős online szerepjátékába elképzelhető, hogy bevezetnék a mikro-tranzakciós rendszert.

Hirdetés

Hogy mi is ez a rendszer? Ennek segítségével különleges, egyedi tárgyakat vásárolhatnak a játékosok, természetesen valódi pénzért, a havidíjon felül.

Tom Chilton azt nyilatkozta, hogy ugyan elképzelhető egy ilyen rendszer bevezetése a hatalmas rajongótáborral büszkélkedő World of Warcraft világába, ám még egyáltalán nem lehet biztosra venni. Ha bevezetik, akkor viszont megszűnik a havidíj, akárcsak az Anarchy Online esetében. Chilton szerint nagyon elhamarkodott lenne azt állítani, hogy ez valóban meg fog történni. Bármi ilyen dolog leghamarabb öt év mulva valósulhatna meg, az pedig tényleg nagyon hosszú idő. A teljes interjút IDE kattintva olvashatjátok el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)