Hirdetés

Update! World of Warcraft: Cataclysm - Előrendelőknek ajándék GS

|

Rendeld elő tőlünk a WoW hamarosan megjelenő kiegészítőét, s a játékon túl egy ajándék GameStar magazinnal gazdagodsz!

Hirdetés

Tisztában vagyok vele, hogy ingyen World of Warcraft: Cataclysm a GS mellé egyeseknek jobban hangzana, de így is megkapod mindkét remekművet.



December 7-én a Blizzard örökre megváltoztatja a Warcraft világát, Azeroth sosem lesz már olyan, mint volt, hiszen elszabadul a Cataclysm kiegészítő főgonosza, egy nagy hatalmú sárkány, aki őrült tombolásában mindent elpusztít maga körül. Deathwing visszatérését nem csak Azeroth átalakulása követi, újra fellángol az ellentét a Szövetség és a Horda között. A harcoló felekhez worgen és goblin hősök csatlakoznak.



Az előrendelhető WoW: Cataclysm régi-új helyszínekkel, megemelt szintkorláttal, új fajokkal, mesterségekkel, új választható fajokkal és újragondolt játékmenettel invitál minden régi és új rajongót, közös GameStar olvasásra, ugyanis egy magazin, valamint a hozzá tartozó teljes játék is a csomag részét képezi.



A World of Warcraft: Cataclysm kétféle kiszerelésben rendelhető elő. Az egyszerű kiadás 9990 forintba, míg a Collector's Edition 19990 forintba kerül. Utóbbihoz a játékon és a GameStar magazinon túl egy 176 oldalas művészeti album, egy exkluzív ingame pet is jár, mégpedig Deathwing kisebb kiadása. Szintén a csomag része az alkotási folyamat szakaszait bemutató werkfilm interjúkkal, kommentárokkal és dokumentumfilmmel, a játék zenéit tartalmazó CD, egy egérpad, valamint egy pakli a gyűjtögetős WoW kártyajátékból.

Előrendelés:

 - World of Warcraft: Cataclysm + GameStar Magazin = 9990,-
 - World of Warcraft: Cataclysm Collector's Edition + GameStar Magazin = 19990,-

Irány a https://www.gsplus.hu/cataclysm-elorendeles oldal, s rendeld elő a harmadik WoW kiegészítőt még ma!

Update: Sokan kérdeztétek, hogy melyik számot kapjátok az előfizetés mellé. A CD Galaxis és a GameStar együttműködésében meghirdetett akció keretében véletlenszerű (friss) lapszám jár World of Warcraft: Cataclysm példányotok mellé, amit átvehettek a boltban, illetve a futártól is 990 forintos szállítási költségért cserébe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)