Hirdetés

World of Warcraft Classic - kiszivárogtak az első képek a bétából

|

Ha minden jól megy, májusban már el is kezdődhet a régi-új kliens tesztelése.

Hirdetés

A Blizzard valamikor nyárra ígérte a World of Warcraft Classic rajtját, az emberek pedig egyre izgatottabbak, hiszen az elmúlt hetekben rengeteg jó hír kaptunk, de a pontos dátum egyelőre várat magára.

Hirdetés

Az viszont már biztos, hogy a World of Warcraft Classic béta felkerült a CDN-re (content delivery network), amin keresztül elérhetővé válik majd a kiválasztottaknak. Néhányan persze azonnal kijátszották a rendszert, és elkezdődött az adatbányászat, aminek köszönhetően elég sok dologra fény derült. 

A CDN-re általában csak közvetlenül a béta indulása előtt, durván két héttel korábban kerülnek fel a fájlok, vagyis ha minden igaz, hamarosan hivatalosan is bejelenthetik a májusi tesztet, meg mellé egy megjelenési dátumot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)