Hirdetés

World of Warcraft Classic - a Blizzard nem zárkózik el a The Burning Crusade és Wrath of the Lich King kiegészítőktől sem

|

A 2019-es BlizzConon derült ki, hogy idővel akár az első két kiegészítő is bekerülhet a Classic WoW-ba.

Hirdetés

World of Warcraft vezető producere, John Hight az idei BlizzConon kapta meg azt a kérdést, miszerint idővel akár a klasszikus kiegészítők is bekerülhetnek-e a Classic verzióba. Sokan pont azért szeretik a World of Warcraft Classicot, mert mentes az expanzióktól, de a szakember válaszában mégis úgy fogalmazott, hogy nincs kizárva a dolog. 

Hirdetés

Hight szerint a Blizzard egyáltalán nincs ellene annak, hogy a jövőben a The Burning Crusade, vagy akár a Wrath of the Lich King expanzió is kibővítse a World of Warcraft Classic változatát - eredetileg ez a két kiegészítő ugyebár 2007-ben és 2008-ban jelent meg. Fontos azonban megjegyezni, hogy egyelőre nincs semmiféle konkrét terv arra, hogy ezek tényleg kibővítsék a Classic klienst. Mégsem elhanyagolható dolog azonban az, hogy a Blizzard nem zárkózik el az ötlettől. Korábban magát a Classic megszületésének lehetőségét is elvetették, de a jelek szerint mostanában inkább a lehető legnagyobb fókuszt szeretnék adni a rajongói igényeknek. 

Szóval a tanulság a jelek szerint az, hogy csak elég hangosnak kell lenni, ha tényleg akarunk kiegészítőket. Szerintetek szükség van kiegészítőkre a Classic esetében vagy inkább érintetlenül kellene hagyni az eredeti dolgokat? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)