Hirdetés

World of Warcraft Classic - kedden hatalmas bejelentést kaphatunk

|

Egyre több jel utal arra, hogy nagy nap lesz a holnapi a WoW rajongók számára.

Hirdetés

A Blizzard azt ígérte, hogy 2019. nyarán megjelenik a World of Warcraft Classic. A meteorológiai nyár hivatalosan június 21-én kezdődik, úgyhogy van még ideje a kiadónak, de több jel is arra mutatott, hogy július 16. piros betűs ünnep lesz a rajongók számára.

Hirdetés

A rajongók (köztük én is) persze már tűkön ülve várják a hivatalos bejelentést, és 5 percenként frissítgetik a subredditet, de most úgy tűnik, hogy végre elindult valami. Azt tudjuk, hogy az alkalmazottak és családtagjaik már egy ideje gyűrik az alfát, a napokban pedig arról röppentek fel pletykák, hogy a Blizzard több videóst is meghívott az Irvine-ban található főhadiszállásra, hogy felkészítsék őket a nagy napra.

Ma pedig elindultak a visszaszámlálók. Bár pontosan nem tudjuk, hogy mihez számolnak vissza, de Towelliee streamjében a cikk írásának pillanatában még 22 óra van hátra a számlálóból, és StaySafe közvetítésének címe is arra hívja fel a figyelmet, hogy holnap délután 5-től NAGY STREAM várható.
Az biztos, hogy a Blizzard addig nem fogja bejelenteni a megjelenési dátumot, amíg nem 100%-ig biztosak benne, tudják, hogy a Classic nem csúszhat. Ha ezt nem is kapjuk meg, a béta indulását és részleteit remélhetőleg már holnap elárulják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)