Hirdetés

World of Warcraft: Classic - ügyeskedéssel próbálják kikerülni a sorbanállást

|

A Blizzard annyira visszahozta a Vanilla élményt, hogy még a szerverekre bejutás is pont akkora szenvedés, mint annak idején volt.

Hirdetés

Elindult a World of Warcraft: Classic, és ahogy arra számítani lehetett, számtalan érdeklődő rohamozta meg a szervereket. Vannak akik a nosztalgiát keresik, vannak, akik csak meg akarják tapasztalni a hőskor élményét. Akárhogy is, rengeteg a játékos, a szerverek pedig alig bírják az ostromot.

Hirdetés

A tömeg miatt kialakult hosszas sorban állásokat sokan úgy próbálják megkerülni, hogy egyszerűen nem jelentkeznek ki. Ettől mondjuk alapból még egy idő után kivágná őket a rendszer tétlenkedés miatt, de vannak akik erre is találtak megoldást. Úgynevezett auto clickkereket használnak, melyek a háttérből könnyedén végrehajtanak egyszerű rutin feladatokat (erre-arra mozgolódás például), ezzel megakadályozva, hogy a játék AFK-nak érzékelje a karakterjeiket.

Nyilván sokan nem örülnek az ilyen ügyeskedőknek, mert (még ha nem is direkt) ezek a játékosok mesterséges módszerekkel hozzájárulnak a többórás sorok kialakulásához. Persze valószínűleg nincs eszetlen nagy hatásuk, ez még mindig csak egy okos kisebbség, de ettől még nem lesz kisebb szálka ez a közösség szemében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)