Hirdetés

World of Warcraft egy Androidos telefonon

|

Nincs mese, most, hogy már csak néhányat kell aludni a Cataclysm megjelenéséig, minden a WoW körül forog.

Hirdetés

Ez van, minden nagyobb cím kiadása körül ki szokott törni az őrület. 

Ezúttal ez picit több, mint a szokásos őrület, ugyanis a Gamestring szakemberei Saját Adrenalin Host Serverük és cloud streaming technológiájuk segítségével egy HTC Desire telefonon játszhatóvá tették a World of Warcraftot! 

Persze, láttunk már World of Warcraftot futni iPaden, meg néhány gyenge kísérletet is láttunk mobil eszközökön, de eddig mindig szükség volt az otthoni számítógépre a World of Warcraft futtatásához. Azonban ha ezt a technológiát a gamestring emgfelelően tudja licencelni, akkor nemsokára a World of Warcraft teljes pompájában és játszhatóságában egy olyan eszközön fog futni, amely szinte bármelyik zsebedben elfér - jön a világvége (magyarra fordítva).

Aki esetleg szeretné közelebb sodorni az emberiséget a világvégéhez feliratkozhat a Gamestring hivatalos oldalán az Adrenalin Host Server publikus bétájára (nekem nincs ilyen telefonom, így nem tudom, itthonról elérhető-e a szolgáltatás).

Íme a World of Warcraft, amint egy HTC Desire telefonon fut:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)