Hirdetés

World of Warcraft: Holnap leissza magát a medvebaba is!

|

Tisztelt World of Warcraft játékosok! Ugye tudjátok milyen neves eseményt ünneplünk holnapi napon?

Hirdetés

Egy évvel közelebb kerülök kilencvenedik ikszemhez, persze ez teljesen érdemtelen információ, de ha ilyen kegyes volt hozzám a sors és születésem naptári napját éppen a World of Warcraft négy évvel ezelőtti kilökődéséhez igazította, velem együtt tizenegy millióan ünnepelhetnek világszerte. Bizony, 2004. november huszonharmadikán megjelent a World of Warcraft és megkezdte golyóbisunk meghódítását, a Blizzard természetesen ajándékokkal és meglepetésekkel készül gyermekük negyedik évfordulójára. Az igazat megvallva a második kiegészítő megjelenése után aligha kaphatnánk nagyobb ajándékot, ennek ellenére holnap érdemes lesz bejelentkezni választott szerverünkre, akár csak néhány perce erejére. A holnapi napon minden játékost kitüntetéssel és háziállattal ajándékoznak meg, a lábunk alatt futkorászó állatka nem más, mint egy Baby Blizzard Bear. A kitüntetést kizárólag holnap szerezhető meg, miután átléptünk a WoW negyedik évének első napjába soha többet nem juthatunk hozzá a különleges ajándékhoz. És ez még nem minden, további kitüntetések és speciális események várhatóak holnap. Előre is bódog születésnapot!

A World of Warcraft fórumon megszervezhetitek a holnapi gyerekzsúr részleteit és pezsgőbe fojtott csetepatéit.

babyblizzbear.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)