Hirdetés

World of Warcraft - Jöjj vissza hozzám, barátom!

|

A World of Warcraft bár még mindig biztosan űl trónján, a birodalom azért elkezdett repedezni. Most a jelenlegi játékosoktól várják, hogy visszahozzák a játékba azt elhagyó barátaikat.

Hirdetés

Ennek több jele is van - egyrészt a Blizzardos elbocsájtások, amelyek nem  a fejlesztőket érintik, másrészt például ez az új akció is.  

S az új akció nagyon is jó. Kell hozzá egy épp aktuális World of Warcraft játékos, aki egy Scroll of Resurrection segítségével egy régi World of Warcraft játékost hív vissza. A jelenlegi játékos jutalomként egy epic spectral mountot kap, ha a hívást elfogadták. De mit kap, aki visszatér? Egyrészt ha elfogadja a Scrollt (ehhez elő is kell fizetni legalább egy hónapra), akkor ingyen megkapja a Cataclysm kiegészítőt, sőt hét ingyen napot is kap. Emellett egy karakterét instant előnyomják 80-as szintre, hogy a meghívó, magas szintű haverral tudjon együtt nyomulni. Kap egy ingyenes szerverköltözési lehetőséget is, hátha más szerveren játszott azelőtt, mint a mostani meghívója. A meghívót csak olyan account fogadhatja el, amely 2012 március negyedike előtt lett inaktív. 

Nem tudom, elég csábító-e ez a lehetőség a WoW-ot elhagyóknak, de akik mostanában szeretnének visszatérni, feltétlenül használják ki!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)