Hirdetés

World of Warcraft - Kataklizmára készít fel az új frissítés

|

Minden készen áll a World of Warcraft: Cataclysm érkezésre

Hirdetés

December 7-én jön a következő WoW kieg, a Word of Warcraft: Cataclysm, ezért a Blizzard legutóbbi frissítésében felkészítette a Warcraft világát annak fogadására.

Az így már 4.0.3.-as verziószám alatt futó World of Warcraft javítással kapott új fejezete a The Shattering of Azeroth címet kapta. Ez azt meséli el a kalandoroknak, hogyan szabadult ki börtönéből Deathwing, a hatalmas sárkány, akinek nyomában tűz, szökőár és pusztulás vár mindenre és mindenkire. A játékosok így jelentősen megváltozott világot találhatnak a World of Warcraftban, ezernyi új küldetést 1-60-as szintig, illetve a hozzáillő szintek tükrében finomhangoltak néhány zónán, hogy ezzel is elősegítsék a küldetések hajszolásának folyamatosságát. A változások teljes listáját a hivatalos oldalon érhetitek el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)