Hirdetés

World of Warcraft - Kocsmai kellékek

|

Az igazán jó játékokhoz ugyebár kaphatunk mindenféle kiegészítőket. A kulcstartók és flashdrive-ok ideje azonban lejárt.

Hirdetés

Az akciófiguráké dettó. A Blizzard mindig is stílusosan adta elő a dolgait. Egy új játék bejelentése előtt hónapokig húzta a szerencsétlen rajongókat, aztán a Lich King megjelenésekor az a kard. Pöpec volt, na. Jelentem, akinek van ilyen kardja, anak megjött a hozzá passzentos társ. Nem, nem egy pajzs, hanem a WoW söröskrigli! Ekkora jóság, kérem! Igazándiból, csak olyanoknak szabadna árusítani, akik szigorúan RP-PVP szerveren tolják, de sajna a pénz nagyobb úr a sítulsnál manapság. Ettől függetlenül az ötlet nagyon király, legalábbis szerintem, mert mi lehet annál hangulatosabb, mint este leülni a gép elé, a Frostmourne-t letámasztani az szék mellé, majd az asztalra csapni, hogy kis feleségünk/barátnőnk/ancikánk hozza mán azt a sört! Fiatalkorú rajongóknak kakaót. Mekkora feeling! Az egyetlen bibi a cuccossal, hogy szépen elkérik az árát. Aki esetleg vágyik egy ilyen imba cuccosra, 90 dolcsit kell érte leszurkolnia. Sebaj, a következő raiden el kell ninjázni valami jó cuccot, ami legalább 2000g az AH-ban, aztán a pénzt eladni a goldfarmereknek, és már meg is van az ára.

I am a social drinker....

wow_steins.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)