Hirdetés

World of Warcraft küldetések!

|

Hát igen... a Blizzard tényleg csak jókat ad a nép felé, és egyelőre csúszásról sem hallani. :) Igaz StarCraft 2-ről és Diablo 3-ról sem, nade most a harmadik "univerzumukban" történt valami, a Warcraft világában. Ezen belül is a World of Warcraft-hoz érkezett egy kis igen kellemes érdekesség, melyet ha valaki kicsit gagyog angol nyelven, akkor gyakorlatilag könnyedén elolvashat. Nem szaporítom tovább a szót, a World of Warcraft quest-jeit, azaz küldetéseit tette nyilvánossá a Blizzard, amelyeken még jelenleg is munkálkodik. Erre mindent elolvashattok, amire csak fáj ma reggel a WoW-ból fogatok. Még annyit, hogy ha kicsit átnézzük amit eddig láttunk, tudunk róla... Ez egy fantasztikus alkotás lesz!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)