Hirdetés

Szeretnél részt venni a World of Warcraft: Legion bétatesztjében?

|

Ha szeretnéd megjelenés előtt kipróbálni a World of Warcraft új kiegészítőjét, kattints!

Hirdetés

Valamikor ősszel jelenik meg a World of Warcraft: Legion, a Blizzard továbbra is népszerű MMORPG-jének legújabb kiegészítője. A megjelenést hosszas bétateszt előzi meg, amiben most akár ti is részt vehettek.

Ehhez szokás szerint nem kell mást tenni, mint megadni működő e-mail címeteket az alábbi mini-űrlapon. Erre egy kód fog érkezni, amit beváltva nekivághattok a kalandnak. A meghívók valamikor április 18. után érkeznek meg, egyelőre mi sem (és még talán a Blizzard sem) tudjuk, pontosan mikor, de érdemes lesz ezt követően figyelni virtuális postaládátokat. A kódok korlátozott számban állnak rendelkezésünkre, és érkezési sorrendben osztjuk ki őket, így csak az első 350 jelentkező kaphat. Siessetek, ne maradjatok le!

A kódosztás lezárult, a szerencsések emailben kapnak majd béta hozzáféréseket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)