Hirdetés

Gamescom 2015 - World of Warcraft: Legion bejelentés (videó)

|

Hatalmas várakozás előzte meg az új World of Warcraft kiegészítő bejelentését, a Blizzard pedig végre megmutatta nekünk első alkalommal a World of Warcraft: Legiont.

Hirdetés

A Blizzard nem valószínű, hogy a World of Warcraft előfizetői számának esésétől nagyon megijedt volna, hiszen tudják jól, hogy az új kiegészítő érkezésével rengetegen fognak visszatérni a népszerű MMORPG-hez. A World of Warcraft: Legion első trailere pedig biztos, hogy nem kevés lendületet ad a hype-vonatnak.

Az új kiegészítőben a 110-es szinthatár mellett megküzdhetünk a visszatérő Burning Legionnel, bejárhatjuk az új kontinenst, ami a Broken Isles lesz, vagy akár nekikezdhetünk egy új karakter szintezésének az új karakterosztállyal, a Demon Hunterrel. Megjelennek a sorozat legendás fegyverei, és a karakterosztályok köré szerveződött Class Orderek is bekerülnek a World of Warcraft: Legionnel.

Nektek hogy tetszik a kiegészítő ötlete?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)