Hirdetés

World of Warcraft - egy teljes kompetitív guild váltott frakciót a War Mode bónuszért

|

A Limit úgy készül fel a Battle of Dazal'alor Mythic versenyre, hogy átigazol az Alliance-hez.

Hirdetés

A frissen érkezett Battle of Dazar'alor legkeményebb nehézségi szintje jövő héten nyílik meg. Ekkor kezdődnek a World First versenyek: minden nagyobb guild azért hajt majd, hogy a világon elsőként takaríthassa ki a raidet.

Hirdetés

Ebben a versenyben nyilván sokat segít, ha a guild tagoknak minél erősebb felszerelési tárgyaik vannak. Itt jön képbe az új War Mode változtatás: a Blizzard bevezetett egy újabb bónusz küldetést a nyílt világú PVP-ben hátrányos helyzetben lévő frakció számára (ez jelenleg az Alliance). A jutalom 400-as szintű tárgy, ami gyakorlatilag a jelenleg megszerezhető legerősebb felszerelés.

A Limit guild úgy gondolta, hogy a 400-as tárgyakért megéri nekik 50 taggal frakciót váltani. Mivel egy ilyen művelet 30 dollárba kerül, így csapat szinten több száz dolláros költségekről beszélünk. Azért nem kellett vadul törögetni a malacperselyt, egy kompetitív guildnek bőven van annyi aranya, hogy abból oldja meg a frakcióváltást. Ettől függetlenül komoly macerán mentek keresztül azért, hogy kihasználják a rendszert és előnyre tegyenek szert.

A legutóbbi Mythic Raid versenyt az európai Method nyerte, akik alig előzték meg az amerikai Limitet. A mostani verseny valószínűleg még az előzőnél is feszültebb lesz, köszönhetően a 400-as tárgyaknak és annak, hogy Amerikában pár órával előbb kezdhetnek majd neki a játékosok a takarításnak, mint Európában. Érdemes lesz követni a versengést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)