Hirdetés

World of Warcraft - Állítsuk meg a fókagyilkosokat!

|

Ismételten támadásba lendült a PETA néven ismeretes állatvédő szervezet, legújabb akciójuk keretében virtuális fókavadászokra fenik fogukat.

Hirdetés

Internetes naplójukban felkérést intéztek minden World of Warcraft állatbaráthoz, közreműködésükkel szeretnék megállítani azon hordás elkövetőket, akik csoportosan gyilkolják a fókákat értékes prémjük miatt.

Mivel hivatalos csatornákon keresztül nem tudták érvényre juttatni követelésüket, úgy döntöttek demonstrációt szerveznek és együttes erővel megállítják az állatokat lemészároló játékosokat, szám szerint négyet. Hirdetményük szerint minden fókabébi-gyilkos felhasználónak az „ördögi Lich King” szolgálatában a helye.

Amennyiben szíveteken viselitek a virtuális fókák virtuális meggyilkolását, a PETA oldalán található időpontban (amerikai szerveren tápolt karakterrel) tegyétek tiszteleteket a megadott helyszínen. Mielőtt elfelejtenénk, a PETA volt azon állatvédő szervezet, mely korábban inkompetens módon osztogatott díjakat videójátékok számára, így a Fable 2 például állatszeretet és állatbarátság címén kapott tőlük kitüntetést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)