Hirdetés

World of Warcraft - Már tervben van az 5. és 6. kiegészítő

|

Éppen, hogy elrajtolt a negyedik, Mists of Pandaria névre hallgató World of Warcraft kiegészítő, a Blizzard már újabbakon gondolkozik.

Hirdetés

Mocsy kolléga a napokban említette, hogy a pandák már a spájzban vannak, hiszen elindult a World of Warcraft: Mists of Pandaria bétájának első nagyobb hulláma.

A negyedik expanzió kiadásával szeretne a Blizzard egy nagyobb vérfrissítést eszközölni a játékban és minden kétséget kizáróan a pandarenekben meg is van a potenciál egy jó kis mókázásra a World of Warcraft világában. A béta teszt első hulláma javában zajlik, ennek ellenére a cég ügyvezető igazgatója, Paul Sams elárulta egy interjúban, hogy Chris Metzen már megmutatta neki az ötödik és hatodik kiegészítőhöz kapcsolódó ötleteit és el volt tőle varázsolva.

Jelen pillanatban rendelkeznek már egy alappal és egyre inkább körvonalazódni kezd az is, hogy mit szeretnének kezdeni az ötödik és hatodik kiegészítővel. Sams egyébként ígéretesnek tartja a World of Warcraft jövőjét, és saját bevallása szerint a Mists of Pandaria új életet lehel a játékba.

Vajon, ha ilyen előre betervezték a következő World of Warcraft expanziókat, akkor mikor fogják útjára bocsájtani a Titan MMO-t? Megdőlni látszik a 2013-as dátum? A Blizzard-ot ismerve igen...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)