Hirdetés

World of Warcraft - Mától kötelező a Battle.net account

|

Aki jelen van a WoW-ban, de még nincs saját Battle.net fiókja, mától nem játszhat kedvenc MMO-jával

Hirdetés

Akár közérdekű közleménynek is beillene (annyian játsszák), hogy ma nekünk, európaiaknak is lejár a Blizzard által szabott határidő a Battle.net fiók és a World of Warcraft account egyesítésére, ahogyan tegnap az usákoknál már megtörtént.


A hivatalos oldalon is olvasható emlékeztető szerint, mától minden WoW játékosnak a Battle.net felhasználónevével és jelszavával kell bejelentkeznie a játékba, illetve mindenki, aki új World of Warcraf accountot szeretne kreálni, mostantól a Battle.net fiók létrehozásával kell kezdenie. Hogy a kényszerű lépést elfogadhatóbbá tegye, minden ezt meglépő játékos egy ingyenes és vadonat új pingvint kap maga mellé, petnek. Ha létező WoW accodat szeretnéd összehozni még nem létező Battle.net fiókoddal, és pályázol a pingvinre, akkor erre fáradj kérlek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)