Hirdetés

World of Warcraft - még senkinek sem sikerült legyűrni minden idők legnehezebb bossát

|

Bár az új raid elejét hihetetlenül gyorsan ledarálták a guildek, az utolsó bossal még a világ legjobbjainak is meggyűlik a baja.

Hirdetés

December 5-én nyitotta meg kapuit a World of Warcraft legújabb mythic raidje, az Antorus, The Burning Throne, aminek első 10 bossát alig két nap alatt darálták be a világ legjobbjai. A harcok annyira egyszerűek voltak (legalábbis nekik), hogy úgy tűnt, a raid inkább vicc kategória. Aztán jött Argus.

Hirdetés

Várható volt, hogy az utolsó harc már nem lesz sétagalopp, arra azonban nem sokan számítottak, hogy ilyen kemény kihívások elé állítja majd őket a Blizzard. A harc különlegessége, hogy akadnak benne titkos fázisok, amiket senki nem látott korábban, így a helyszínen kell taktikát improvizálniuk a guildeknek, miközben nyilván egymillió dologra kell odafigyelni. A tapasztalatokat egyelőre nagyon kevesen osztották meg, hiszen nem akarnak segíteni a konkurenciának, de a legjobb próbák valahol 40% körül járnak. Egyesek szerint azonban a harc vége is tartogat még meglepetéseket egy újabb titkos fázissal.

Nagyon rég volt már olyan, hogy egy boss kibírt egy teljes hetet, márpedig ma volt reset, vagyis a srácoknak újra le kell darálni a raid elejét. Ez valószínűleg nem lesz nehéz, az új loot pedig jól jön majd a próbáknál, a Method vezetője szerint azonban elképzelhető, hogy egyszerűen olyan nehézre lett skálázva a harc, hogy lehetetlen legyen megcsinálni. Márpedig a srácok főállásban nyomják a WoW-ot, ha ők nem tudják megcsinálni, akkor valószínűleg senki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)