Hirdetés

World of Warcraft - új területen folytatódik a soha véget nem érő háború

|

Hosszú évek után végre bekerült egy új PVP csatatér, amit a héten már mindenki ki is próbálhat egy Brawl formájában.

Hirdetés

A World of Warcraft: Legion tartalmának már vége, a Battle for Azeroth pedig még több hónapra van a megjelenéstől. Szerencsére ezúttal a Blizzard nem hagy minket tartalom nélkül: néhány hete megjöttek az első szövetséges fajok, most pedig egy új Battleground vált elérhetővé.

Hirdetés

A Seeting Shore szorosan kapcsolódik a következő kiegészítőt felvezető eseményekhez, melyek a 7.3.5-ben indultak. Nem szeretnénk lespoilerezni senki előtt a Silithusbeli küldetéssort, de érdemes lesz meglátogatni a sivatagot, mielőtt nekiugrotok a csatának.

A Battleground egyébként egy 10v10-es csatatér, ami jelenleg Brawl formájában érhető el. A rendes BG térképsorba a jövő hét után szerver reset után fog bekerülni (tehát szerdán).

Majd meséljétek el első tapasztalataitokat az Azerite-ért vívott csatáról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)